- Bloger w ojczyźnie fast foodów. Etap 1 – szczegóły
- Udało się! Będę w Headquarter McDonald’s w USA!
- USA – pierwsze wrażenia
- USA wpis nr 2: Culver’s, Panera Bread i Giordano’s
- Amerykańskie kanapki – część 1
- Smaki Meksyku w USA
- Amerykańskie kanapki – część 2
- Amerykańskie śniadania
- Migawki amerykańskie – pizza, skrzydełka, quesadilla, gyros, chińszczyzna i kanapka kubańska
- Burgery z amerykańskich sieciówek
- Polish sausage, Vienna Beef i Cozy Dogs, czyli hot dogi w Illinois
- Mięso w bułce, czyli Kuma’S Corner, Pork Shoppe, Billy Goat Tavern i Hog Wild
- Steki i żeberka w USA – Applebee’s, IHOP, El Nopal i Sammie’s
- Pierwszy artykuł w Gazecie Wyborczej
- Drugi artykuł w Gazecie Wyborczej
- Wizyta w Hamburger University, McDonald’s #1 Restaurant Museum i McDonald’s Golden Archives
- Wizyta w Big Mac Museum
- Trzeci artykuł w Gazecie Wyborczej
- Gdzie się zatrzymać, czyli Rest Area i motele w USA