W tym odcinku rozmawiam z Mateuszem – założycielem Kury.
Rozmawiamy m.in. o tym, jak w pandemii wiedzie się jego lokalom, dlaczego na razie nie zobaczymy jego food trucka na zlotach i w czym restauracja ma przewagę nad truckiem. Mateusz daje również sporo rad, jak prowadzić social media w gastronomii, dlaczego właśnie w pandemii warto postawić na promocję w sieci.
A poniżej również mała galeria zdjęć – śniadania jakie zjedliśmy w Kurze oraz nasza wspólna kanapka, która dostępna jest w Kurze jeszcze tylko do 21.03.
Lista płac:
Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)
Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona
KURA – Nowolipki 15, Obrzeżna 3 i Branickiego 11, Warszawa
WWW – https://restauracjakura.pl/
Facebook – https://www.facebook.com/restauracjakura
Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/
Plik dźwiękowy: