close
Podcast nr 10 – KURA

Podcast nr 10 – KURA

0udostępnień

W tym odcinku rozmawiam z Mateuszem – założycielem Kury.

Rozmawiamy m.in. o tym, jak w pandemii wiedzie się jego lokalom, dlaczego na razie nie zobaczymy jego food trucka na zlotach i w czym restauracja ma przewagę nad truckiem. Mateusz daje również sporo rad, jak prowadzić social media w gastronomii, dlaczego właśnie w pandemii warto postawić na promocję w sieci.

A poniżej również mała galeria zdjęć – śniadania jakie zjedliśmy w Kurze oraz nasza wspólna kanapka, która dostępna jest w Kurze jeszcze tylko do 21.03.

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

KURA – Nowolipki 15, Obrzeżna 3 i Branickiego 11, Warszawa

WWW – https://restauracjakura.pl/

Facebook – https://www.facebook.com/restauracjakura

Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/

Plik dźwiękowy:

POBIERZ

TROPEM DAWNYCH WARSZAWSKICH SMAKÓW. CZĘŚĆ 4. Mistrz i Małgorzatka.

BBQ Ramen-ya, czyli warto było czekać

Dodaj komentarz