close
Podcast nr 9 – Ur’Tacos

Podcast nr 9 – Ur’Tacos

0udostępnień

W dzisiejszym podcaście rozmawiam z Gosią i Hamzą – założycielami pierwszego w Polsce food trucka serwującego french tacos, placu food truckowego Kazimierz Food Square i właścicielami hotelu Kazimierz Residence Square.

Rozmawiamy m.in. o sytuacji food trucków w pandemii, o tym, czym są i skąd się wzięły french tacos, a także o planach na przyszłość. Cała rozmowa trwa około 18 minut, więc spokojnie możecie posłuchac jej do porannej kawy ;)

Poniżej wrzucam też kilka zdjęć – french taco z kiełbaskami merguez, wnetrza hotelu i zdjęcia śniadań, jakich możecie się spodziewać w hotelu. A także linki do fan pagaes.

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

Kazimierz Food Square – ul. Na Przejściu 31, Kraków

Facebook – https://www.facebook.com/KazimierzFoodSquare

Kazimierz Residence Square – ul. Szeroka 22, Kraków

Facebook – https://www.facebook.com/Kazimierz-Residence-Square-101169295252162

Ur’Tacos Kraków – https://www.facebook.com/urtacos

Ur’Tacos Kielce – https://www.facebook.com/UrTacos-Kielce-103477008474379

Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/

Plik dźwiękowy:

POBIERZ

Tropem dawnych warszawskich smaków. Część 1 – pączki, rurki, bułka z pieczarkami i pizza na kawałki.

Tropem dawnych warszawskich smaków. Część 2. Pyzy i flaki na Różycu.

Dodaj komentarz