W dzisiejszym podcaście rozmawiam z Mariuszem Kamińskim, właścicielem marek Delikatesy Wehikuł Smaku i Garmażenie. A rozmawiamy m.in. o podróżach, alkoholach i chlebie. Dowiecie się na przykład ile kosztowała najdroższa sprzedana w Delikatesach Starka, jakiej kuchni brakuje Mariuszowi w Kielcach czy dlaczego węgierskie salami jest lepsze od włoskiego.
Lista płac:
Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)
Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona
Delikatesy Wehikuł Smaku – Starowapiennikowa 39D, 25-112 Kielce
Facebook – https://www.facebook.com/delikatesywehikulsmaku/
Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/
Plik dźwiękowy: