Podcast nr 8 – Wehikuł Smaku - Street Food Polska
close

Podcast nr 8 – Wehikuł Smaku

0udostępnień

W dzisiejszym podcaście rozmawiam z Mariuszem Kamińskim, właścicielem marek Delikatesy Wehikuł Smaku i Garmażenie. A rozmawiamy m.in. o podróżach, alkoholach i chlebie. Dowiecie się na przykład ile kosztowała najdroższa sprzedana w Delikatesach Starka, jakiej kuchni brakuje Mariuszowi w Kielcach czy dlaczego węgierskie salami jest lepsze od włoskiego.

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

Delikatesy Wehikuł Smaku – Starowapiennikowa 39D, 25-112 Kielce

Facebook – https://www.facebook.com/delikatesywehikulsmaku/

Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/

Plik dźwiękowy:

POBIERZ

Tropem dawnych smaków. Pączki „u Dziadka” i pyzy na Plantach

Kraków’s Yellow Submarine Smash Burger & Shake – burgery godne Beatlesów.

Dodaj komentarz