W dzisiejszym odcinku moim rozmówcą jest Dawid Józefowiak, człowiek, który kocha to co robi, a robi genialne pastrami. Wczoraj na blogu wylądowała recenzja z Pastrami Summer, dziś posłuchajcie naszej rozmowy o:
- kanapkach – dlaczego nadal w Polsce kanapki mają trudniej niż kebab czy burgery i dlaczego dobre kanapki to produkt premium
- ile czasu trwa przygotowanie pastrami
- dlaczego to tyle kosztuje
- o street foodzie w Polsce
i o kilku innych rzeczach (takich jak dobry boczek i hanger steak). Mam nadzieję, że podcast się Wam spodoba.
Lista płac:
Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)
Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona
Pastrami Summer – Dąbrowskiego 9a, Leszno
WWW – https://www.pastramisummer.pl
Menu – https://www.pastramisummer.pl/menu/
Facebook – https://www.facebook.com/Pastrami-Summer-1767297470160762/
Poprzednie podcasty – https://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/
Plik dźwiękowy: