close
Na dobry początek "polski doner kebab" ;)

Na dobry początek "polski doner kebab" ;)

0udostępnień
11 kwietnia 201118009Przeglądy

Na pomysł wpadłem kiedyś podczas dyskusji nad fast foodami. Mając bigos pokażę pierwszy prawdziwie polski odpowiednik śmieciowego jedzenia :)
Potrzebujemy mieć:
Bułki – 1 szt. na osobę, najlepiej polskie kajzerki, wszak to polski „kebab”
Bigos
Bułkę nacinamy wzdłuż do ok. 2/3 długości, grillujemy lub opiekamy. Napełniamy gorącym bigosem i idziemy dumnie przez miasto drażniąc wszystkich pięknym zapachem.



Zgadzasz się z nami? Nie zgadzasz? Masz własną opinię? Skomentuj ten post!
Opinie wulgarne, wyglądające, jak nachalna reklama, reklamy itp. będą usuwane.

Polacy nie gęsi, czyli krótki szkic na temat polskiego street food. Część 1.

Dodaj komentarz