Street Food Polska on Air, odcinek o mięsie - Street Food Polska
close

Street Food Polska on Air, odcinek o mięsie

0udostępnień

Zapraszam do posłuchania drugiego odcinka podcastu Street Food Polska on Air. Moim gościem jest Timi Gonzalez, właściciel marki Evil SteakHouse.

O czym rozmawiamy? O mięsie. Jak ono wygląda możecie zobaczyć TUTAJ, a w rozmowie poruszamy między innymi takie tematy:

  1. Ile kosztuje dobra wołowina
  2. Czy ostatnia afera z polską wołowiną zaszkodzi (ła) branży restauracyjnej czy wręcz przeciwnie?
  3. Kontrolowane psucie mięsa
  4. Czy polska wołowina jest lepsza niż argentyńska lub francuska
  5. Wołowina a mięso stekowe
  6. Krwisty stek. Czyli jaki?

Wydaje mi się, że jak na 28 minut to całkiem sporo wiedzy udało nam się przemycić. Więc już nie przedłużam, zapraszam do słuchania i tradycyjna

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie na starcie i na mecie odcinka dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

Nasz fan page – https://www.facebook.com/Street-Food-Polska-On-Air-363916274344363/

Plik dźwiękowy:

Rozmowa z Timim Gonzalezem, właścicielem marki Evil

Bułkęs – food porn idealny

Rest.Baczewskich – miejsce na ucztę

Dodaj komentarz