Zapraszam do posłuchania drugiego odcinka podcastu Street Food Polska on Air. Moim gościem jest Timi Gonzalez, właściciel marki Evil SteakHouse.

O czym rozmawiamy? O mięsie. Jak ono wygląda możecie zobaczyć TUTAJ, a w rozmowie poruszamy między innymi takie tematy:
- Ile kosztuje dobra wołowina
- Czy ostatnia afera z polską wołowiną zaszkodzi (ła) branży restauracyjnej czy wręcz przeciwnie?
- Kontrolowane psucie mięsa
- Czy polska wołowina jest lepsza niż argentyńska lub francuska
- Wołowina a mięso stekowe
- Krwisty stek. Czyli jaki?
Wydaje mi się, że jak na 28 minut to całkiem sporo wiedzy udało nam się przemycić. Więc już nie przedłużam, zapraszam do słuchania i tradycyjna
Lista płac:
Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie na starcie i na mecie odcinka dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)
Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona
Nasz fan page – https://www.facebook.com/Street-Food-Polska-On-Air-363916274344363/
Plik dźwiękowy: