Najlepsza pizza w przestrzeni miejskiej i atrakcja każdego eventu!
NOWOŚĆ na rynku!
Mobilny piec opalany drewnem – innowacyjny produkt dla branży gastronomicznej i doskonały pomysł na biznes.
Oferta branży gastronomicznej jeszcze nigdy nie była tak zróżnicowana jak teraz. Konsumenci mają do wyboru tysiące gastronomicznych możliwości, które umożliwiają im spróbowanie różnego typu kuchni, nawet tej z najodleglejszych zakątków świata. Przedsiębiorcy w swoich pomysłach prześcigają się i co rusz powstają nowe punkty gastronomiczne, które oferują coś nowatorskiego. A co liczy się dla współczesnego konsumenta? Szybka obsługa i wysoka jakość. Czy to możliwe?
W ostatnich latach można zaobserwować ogromny wzrost popularności food trucków. Do tego stopnia, że na potrzeby food trucków powstają specjalnie miejsca wydzielone z przestrzeni miejskiej jak choćby ostatnio https://www.facebook.com/IskraFoodPark?fref=ts
Właściciele ciężarówek z jedzeniem starają się sprostać oczekiwaniom świadomego i ceniącego swój czas konsumenta. Jak widać wychodzi im to świetnie. W polskich miastach, kolejki pod restauracjami na kółkach można zaobserwować o każdej porze dnia. Potrawy pochodzące z polskich food trucków są zdrowe, smaczne i coraz bardziej wyszukane. Największym faworytem, który najczęściej gości w food truck-owym menu jest oczywiście hamburger. Czy to się zmieni?
– Obserwując rynek chcieliśmy zaproponować ciekawy produkt i gotowy koncept biznesowy wpisujący się w ogólnie panujący trend . Miejsc do których można dotrzeć z wysokojakościowym menu jest bardzo dużo. Gorzej z ofertą mobilnych rozwiązań, które mogły by wykorzystać osoby chcące założyć mobilną gastronomię. Dostosowanie samochodu do gastronomicznej działalności jest czasochłonne i wymaga doświadczenia, a gotowych rozwiązań, które zapewniały by najwyższą jakość serwowanych potraw jest niewiele, lub są bardzo drogie. Postanowiliśmy zapełnić niszę i stworzyliśmy produkt, który spełni marzenie każdego, kto chciałby założyć własny mobilny gastronomiczny biznes – mówi Jakub Jędrkowiak, właściciel i pomysłodawca koncepcji mobilnego pieca opalanego drewnem.
Dodaje, że jego rozwiązanie to nie tylko produkcja i sprzedaż pieca, ale całościowy pomysł biznesowy pod nazwą Local Pizza Biznes. To program partnerski do, którego mogą przystąpić wszyscy klienci po zakupie pieca i skorzystać z opracowanego know – how.
Bez względu na to czy ktoś przystąpi do programu otrzyma od firmy pomoc m.in. w zorganizowaniu całej dokumentacji dla Sanepidu, czy też możliwość odbycia szkolenia, które poprowadzi doświadczony pizzaiolo.
Klienci otrzymają gotowe szablony według, których przygotują własną dokumentację do Sanepidu, a po ukończeniu warsztatów, każdy będzie mógł szybko przygotować najwyższej jakości pizzę z pieca opalanego drewnem. Podczas szkolenia zostaną również przedstawione różne możliwości wykorzystania pieca w prowadzeniu działalności. Nasza firma sama przeszła całą ścieżkę założenia biznesu gastronomicznego, uzyskaliśmy stosowane pozwolenia Sanepidu, przeszliśmy szkolenia, wszystko po to by nasza wiedza pozwoliła naszym klientom błyskawicznie otworzyć gastronomiczny biznes- mówi Jakub Jędrkowiak.
Innowacyjne rozwiązanie pieca opalanego drewnem to niewątpliwie atrakcyjny pomysł na biznes. Wśród wielu atutów, najważniejszymi są niskie koszty inwestycji, możliwość zmian lokalizacji, szeroki wachlarz usług ( obsługa imprez, catering), wydajność urządzenia.
Realizacja każdego pomysłu wiąże się z inwestycjami, na które nie wszystkich stać. Dlatego, odpowiadając na potrzeby młodych przedsiębiorstw – firma udziela nieoprocentowanych pożyczek już od pierwszego dnia działalności nowych firm.
Oprócz bezpłatnego kredytu możemy także skorzystać z leasingu i innych form finansowania.
– Duża popularnością wśród osób zamierzających otworzyć własną firmę cieszą się dotacje na rozpoczęcie nowej działalności pozyskiwane z Urzędów Pracy lub środków unijnych. Jednak żeby ją uzyskać musimy przedstawić oryginalny pomysł na biznes i odpowiedni biznesplan. Dlatego firma również pomaga przyszłym przedsiębiorcom w przygotowaniu dokumentów i pozyskaniu wymarzonej dotacji.
————————————————————————————————————–
Mobilny piec opalany drewnem jest całkowicie bezpiecznym rozwiązaniem, posiada homologację, dzięki czemu jest pełnoprawnym uczestnikiem ruchu drogowego. Wykonany z najwyższej jakości komponentów gwarantuje niezawodność i bezpieczeństwo. Producent udziela gwarancji, dostęp do usług serwisowych w całej Polsce, oraz różne możliwości dostosowania nadwozia na potrzeby klienta.
—————————————————————————————————————-
Imprezy plenerowe do doskonała okazja do serwowania pizzy z pieca opalanego drewnem. Dlatego też, mobilny piec mozna było już zobaczyć kilkukrotnie w akacji na różnego rodzaju eventach. Z mobilnego pieca korzystaja również stacjonarne lokale gastronomiczne, które posiadają ogródek przy restauracyjny!
Kontakt:
Web: localpizza.pl
Email: biuro@localpizza.pl
Tel: +48 530 700 084
Katalog w PDF: http://www.localpizza.pl/images/folder1net.pdf