Czekałem na tę książkę. Miałem napisać podobną, ale wrodzone lenistwo sprawiło, że zanim wziąłem sie do pierwszego rozdziału, Jacek, czyli Johny Concretny był już w połowie swojej. Więc tylko czekałem. Dostałem część materiałów do wglądu i bez wahania dałem patronat.
Bo to nie jest zwykła książka. To nie jest tylko zbiór przepisów inspirowanych jedzeniem z food trucków. To także historia polskiego street foodu oraz masa rozmów z ludźmi, którzy ten biznes prowadzą.
A wydanie… jest przecudne. Twarde okładki, szycie, kolorowe zdjęcia… No chce się ją mieć na półce nawet dla samej prezencji. Nie chcę odbierać Wam przyjemności samodzielnego zapoznania się z zawartością, ale… mogę Wam (dzięki uprzejmości Autora) sprezentować dwa egzemplarze.
Co trzeba zrobić? Polubić fan page Food trucki Pasja na Kółkach oraz w komentarzu pod tym postem na naszym fan page odpowiedzieć na pytanie: kiedy pierwszy raz zetknąłeś/zetknęłaś się z polskimi food truckami i dlaczego lubisz do food trucków wracać? Dwie wypowiedzi nagrodzimy książką. Czas start, macie czas do piątku (15.02). Wyniki podamy do niedzieli 17.02. Powodzenia!
P.S. Zdjęcia pochodzą z fan page Food trucki – Pasja na Kółkach.
P.P.S. Jeśli nie uda Wam się wygrać, albo nie chcecie czekać, to na stronie możecie nabyć książkę już dziś. Dostępne są także (w limitowanej ilości) gadżety z logo.
www.pasjanakolkach.pl
facebook/foodtruckipasjanakolkach
instagram/foodtruckipasjanakolkach