W dzisiejszym podcaście rozmawiam z Gosią i Hamzą – założycielami pierwszego w Polsce food trucka serwującego french tacos, placu food truckowego Kazimierz Food Square i właścicielami hotelu Kazimierz Residence Square.
Rozmawiamy m.in. o sytuacji food trucków w pandemii, o tym, czym są i skąd się wzięły french tacos, a także o planach na przyszłość. Cała rozmowa trwa około 18 minut, więc spokojnie możecie posłuchac jej do porannej kawy ;)
Poniżej wrzucam też kilka zdjęć – french taco z kiełbaskami merguez, wnetrza hotelu i zdjęcia śniadań, jakich możecie się spodziewać w hotelu. A także linki do fan pagaes.
Lista płac:
Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)
Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona
Kazimierz Food Square – ul. Na Przejściu 31, Kraków
Facebook – https://www.facebook.com/KazimierzFoodSquare
Kazimierz Residence Square – ul. Szeroka 22, Kraków
Facebook – https://www.facebook.com/Kazimierz-Residence-Square-101169295252162
Ur’Tacos Kraków – https://www.facebook.com/urtacos
Ur’Tacos Kielce – https://www.facebook.com/UrTacos-Kielce-103477008474379
Poprzednie podcasty – http://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/
Plik dźwiękowy: