close
Podcast nr 6 – Pastrami Summer

Podcast nr 6 – Pastrami Summer

0udostępnień

W dzisiejszym odcinku moim rozmówcą jest Dawid Józefowiak, człowiek, który kocha to co robi, a robi genialne pastrami. Wczoraj na blogu wylądowała recenzja z Pastrami Summer, dziś posłuchajcie naszej rozmowy o:

  • kanapkach – dlaczego nadal w Polsce kanapki mają trudniej niż kebab czy burgery i dlaczego dobre kanapki to produkt premium
  • ile czasu trwa przygotowanie pastrami
  • dlaczego to tyle kosztuje
  • o street foodzie w Polsce

i o kilku innych rzeczach (takich jak dobry boczek i hanger steak). Mam nadzieję, że podcast się Wam spodoba.

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

Pastrami Summer – Dąbrowskiego 9a, Leszno

WWW – https://www.pastramisummer.pl

Menu – https://www.pastramisummer.pl/menu/

Facebook – https://www.facebook.com/Pastrami-Summer-1767297470160762/

Poprzednie podcasty – http://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/

Plik dźwiękowy:

POBIERZ

Mistrzowie mięsa, czyli wizyta w Pastrami Summer

Lala breakfast, lunch & wine – kawałek Australii w Poznaniu

Dodaj komentarz