close
Podcast nr 4 – Busem przez Świat

Podcast nr 4 – Busem przez Świat

0udostępnień

W tym odcinku rozmawiam z Olą i Karolem, twórcami bloga, vloga i innych kanałów o wspólnej nazwie Busem przez Świat. Rozmawiamy głównie o podróżach, ale również między innymi o tym, gdzie warto zjeść na Route 66, jak samemu tanio wyżywić się w USA (i nie tylko), jak smakuje ogon kangura, co ich zszokowało w Maroku, jak tanio zwiedzić parki narodowe w USA, jak żyć z bloga, o niedźwiedziach na Alasce i dlaczego Australia bardzo przypomina USA. A także rozdajemy książki! Zapraszam do słuchania.

Lista płac:

Dżingiel – fantastyczny dżingiel jaki słyszycie w podcaście dostałem od zespołu Jedyna Maść. Jest to refren utworu „Mięso” z płyty Jedyna Maść – „Mięso” (United Records, 2012)

Montaż odcinka – Studio United Records/Marek Wrona 

Busem przez Świat – https://www.busemprzezswiat.pl

Sklep: https://www.sklep.busemprzezswiat.pl/

Poprzednie podcasty – http://streetfoodpolska.pl/tag/podcast/

Nasz fan page – https://www.facebook.com/StreetFoodPolska

Pliki dźwiękowe:

Część 1:

Część 2:

KONKURS. Zgodnie z zapowiedzią w podcaście, mamy dla Was konkurs. Do zdobycia są cztery książki z autografami:

Nagrodzimy nimi cztery osoby, które naszym zdaniem najciekawiej odpowiedzą na pytanie: Jakim środkiem transportu chciałbyś/chciałabyś przejechać Drogę 66 i dlaczego?

Odpowiadać możecie w komentarzach pod linkiem do podcastu na naszym fan page:

Macie czas do 26.06 Czas start, powodzenia!

CO DOBREGO? PRZEGLĄD OFERTY FOOD TRUCKOWEJ. CZĘŚĆ 4

Gdzie na dobrą rybę w Świętokrzyskiem? Część 1

Dodaj komentarz