close
Jak to się robi w Polsce, część 2 – zapowiedź.

Jak to się robi w Polsce, część 2 – zapowiedź.

0udostępnień
25 września 2013378Przeglądy

W ramach akcji skierowanej przez McDonald’s Polska do blogerów byliśmy już w fabryce frytek, przed nami jeszcze pieczywo i mięso.

Wizyta w zakładach produkujących hamburgery przewidziana jest na przyszły rok, natomiast 1 i 2.10 będziemy mieli okazję zobaczyć pola sałaty i piekarnię, w której piecze się bułki dla Maka.

Tym razem nie ma konkursu, ale jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś o makowym pieczywie to pytajcie pod postem, postaram się zebrać tyle materiałów, żeby na każde pytanie odpowiedzieć. Oczywiście będzie to fotorelacja, jeśli tylko przepisy sanitarne obowiązujące w zakładzie pozwolą na wniesienie sprzętu.

 

0c700f9b4b4111a3676f6a68e8555734

 

Tego nam brakowało, czyli wizyta w Fabryce Zapiekanek

Warszawska inwazja, czyli Mateusz w Soul Food Olsztyn

Dodaj komentarz