http://streetfoodpolska.pl/web/wp-content/uploads/2015/06/11401326_862075990530912_8218929100570049522_n.png

Fuddruckers w Polsce!

Już jutro i w niedzielę w warszawskim centrum handlowym Wola Park nastąpi otwarcie food courtu. Nie pisalibyśmy o tym, bo takich wydarzeń w Polsce odbywa się mnóstwo, gdyby nie dwie istotne dla nas i myślę, że dla Was też, informacje.


Po pierwsze – w food courcie tym rozpocznie swoją działalnośc pierwszy w Polsce lokal amerykańskiej sieci
restauracji Fuddruckers. Jak wiecie kocham amerykańskie jedzenie, a po wyjeździe do USA w zeszłym roku, kocham je jeszcze bardziej. Dlatego ochoczo zgodziłem się na podjęcie współpracy z tą nową na naszym rynku marką.


Po drugie – podczas otwarcia food courtu nastąpi prezentacja marki Fuddruckers. Podczas niej będzie można wygrać darmowe zaproszenia do restauracji.
Ale to nie wszystko. Od poniedziałku do środy, osoby, które podczas prezentacji zapiszą się na specjalną listę, będą mogły testować bezpłatnie potrawy z menu Fuddruckers!

11392914_862018353870009_1808941548504143674_n
Warto więc wybrać się w sobotę lub niedzielę do food courtu w Wola Parku, bo będzie się działo!

Podsumowując: Otwarcie lokalu nastąpi w weekend 20-21 czerwca w centrum handlowyn Wola Park, w godzinach otwarcia galerii. Zaś w dniach 15-17 czerwca, w godzinach 18-20 będzie można nieodpłanie spróbować burgerów z menu restauracji (jednak wymagana jest wcześniejsza rejestracja podczas eventu w najbliższy weekend).


Weekend otwarcia foodcourtu (prezentacja fuddruckers na scenie):

Sobota 13.06 – 17:35 – 17:50

Niedziela 14.06 – 16:25 – 16:40
A teraz kilka informacji o marce. Zapamiętajcie je – przydadzą się w poniedziałek, kiedy to zrobimy konkurs, w którym do wygrania będą vouchery o wartości 50 zł każdy na dowolne pozycje z menu Fuddruckers.

Fuddruckers to amerykańska sieć restauracji specjalizująca się w hamburgerach. Firma została założona w 1979 roku przez Philipa J. Romano w San Antonio, w Teksasie. Od 2010 roku jest własnością marki Luby’s i ma swoją siedzibę w Houston, w Teksasie. Obecnie firma posiada ponad 180 restauracji. Fuddruckers jest obecny nie tylko w Stanach Zjednoczonych, ale również w Kanadzie, Republice Dominikany, Meksyku, Portoryko, Chile i Panamie. W 2014 sieć została wprowadzona również do Europy przez firmę Vinum et Alia, która otworzyła dwie restauracje Fuddruckers we Włoszech. Teraz firma chce dalej rozwijać markę w Europie i zdecydowała się na wprowadzenie marki do Polski.

Restauracja specjalizuje się w hamburgerach, dlatego w jej menu znajduje się szeroka oferta burgerów, z różnymi rodzajami mięsa (wołowina, kurczak, indyk, ryby), które są proponowane w różnych rozmiarach. Oprócz hamburgerów, oferta obejmuje także przekąski, sałatki, przystawki, desery oraz amerykańską pizzę.W ofercie Fuddruckers znajdują się także zimne i ciepłe napoje oraz pełen bar z alkoholami.

Na terenie restauracji będzie funkcjonował również bar sałatkowy, z którego będą mogli korzystać klienci restauracji i dodać nieodpłatnie do swojego hamburgera wszystkie dodatkowe, świeże składniki. Restauracja będzie urządzona w nowoczesnym stylu, który odzwierciedla amerykańskiego ducha miejsca; w środku będzie także kilka dużych ekranów, na których będzie można śledzić wydarzenia sportowe.

Fuddruckers na Facebook: https://www.facebook.com/fuddruckerspolska/