close
Food Service Summit – będziemy tam!

Food Service Summit – będziemy tam!

0udostępnień
21 marca 2016726Przeglądy

Już 31 marca w hotelu Sofitel Warsaw Victoria Hotel odbędzie się konferencja

Food Service Summit – Postaw na ludzi.

W programie konferencji m.in. prezentacja raportu Polska na Talerzu 2016 oraz warsztaty.

Miło mi poinformować, że nasz blog uzyskał akredytację na to wydarzenie, a reprezentować nas będzie Mateusz Suchecki.

Wśród prelegentów znaleźli się m.in.: Tomasz Kolecki, wiceprezydent Stowarzyszenia Sommelierów Polskich; Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program „Jakubiak w Sezonie”, autor książek kulinarnych; Justyna Sypka Abdulloh, właściciel Amrit Kebab Restaurant oraz Amrit Sweets; Krzysztof Kołaszewski, współwłaściciel Bobby Burger; Patrycja Siwiec, zastępca redaktor naczelnej miesięcznika „Food Service”; Justyna Kosmala, współwłaścicielka czterech kawiarni-piekarni Charlotte; Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio czy Piotr Tomalak, dyr. biznes unitu rynku IC&Petroleum Coca-Cola Hellenic.

Szczegółowy program i informacje dodatkowe na temat konferencji tutaj: http://konferencje.media.com.pl/foodservicesummit/program.php

Layout 1 copy 6

 

 

Czarci Jar – miejsce na melanż w Zakopanem

Co nieco o piwkach. Część 1

Dodaj komentarz